Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni 2022 niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.

Catalogus van de promotiekosten

De catalogus van de promotiekosten geeft per type promotie in de administratieve federale loopbaan, een gemiddelde standaardkost op jaarbasis en ook pro rata de maand van het jaar.

De kost in de catalogus is een ‘full cost’ die zowel de gemiddelde meerkost inzake wedde omvat als de gemiddelde meeruitgave inzake vakantiegeld en eindejaarstoelage als gevolg van de promotie.

De kost van een promotie is gebaseerd op het verschil tussen de kost geobserveerd vóór de promotie en de kost geobserveerd na de promotie.  Om deze kost te bekomen, werden relevante paren van weddenschalen vastgesteld en gerangschikt om de soorten promotie/overgangen te verkrijgen. De kost houdt rekening met de index en de werkgeversbijdragen die van kracht zijn in de referentiemaand.

De kost pro rata de maand van het jaar wordt berekend op basis van de ordonnancering van de salary cost Persopoint die voor het jaar van de referentiemaand geobserveerd is voor de FODs en PODs en de bijzondere korpsen RO, RvS en IF (groep 1. van de omzendbrief 669).

Meer info

Gebruik

De catalogus van de promotiekosten is nuttig om bijvoorbeeld :

  • De gemiddelde kost van geplande promoties te ramen.

Contact

Team SEPP Workforce Planning (FOD BOSA, DG R&O)

Pagina laatst gewijzigd op 02 april 2019.