Skip to main content

 

Opgelet: Fedweb wordt gearchiveerd op 25 juni 2024

Deze website gaat binnenkort offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be. Heb je vragen over de inhoud van de website, aarzel dan niet om het volgende contactformulier te gebruiken: https://bosa.belgium.be/nl/form/contact-us.

Formulieren

Op Fedweb vind je maar een beperkt aantal formulieren. Vaak hebben de verschillende federale diensten hun eigen inschrijvingsprocedures- en formulieren.

Voor meer informatie kan je terecht bij je personeelsdienst/ Stafdienst P&O.

Het ODF-formaat (.odt)

Op 23 juni  2006 werd het Open Document Format (ODF) door de Ministerraad vastgelegd als standaard documentformaat voor het uitwisselen van kantoordocumenten tussen de federale overheidsbesturen. Het ODF-bestandsformaat is een wereldwijde open standaard, waardoor elke leverancier het formaat kan opnemen in zijn informaticatoepassingen.

Voorbeeld: .DOC-bestanden kunnen in principe enkel met Microsoft Word bekeken worden terwijl .ODT-bestanden door elke moderne tekstverwerker geopend kunnen worden, zoals bijvoorbeeld Open Office.

Verloning en voordelen

Taaltest

Hospitalisatie

 

Alle info i.v.m. de melding van een schade (ambulante kosten, medische kosten, …),vind je stap voor stap uitgelegd op de site van My Global Benefits. Als je moeite hebt bij het invullen van één van bovenstaande documenten, of voor alle andere informatie: wend je tot de sociale dienst of personeelsdienst van je organisatie. 

Verlof, afwezigheid en werktijd

Einde loopbaan

Werken na 65 jaar

Pagina laatst gewijzigd op 26 juni 2020.