Skip to main content

 

Opgelet: Fedweb wordt gearchiveerd op 25 juni 2024

Deze website gaat binnenkort offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be. Heb je vragen over de inhoud van de website, aarzel dan niet om het volgende contactformulier te gebruiken: https://bosa.belgium.be/nl/form/contact-us.

Fed+: voordelen voor de ambtenaar

illuFED+ is een dienst die op zoek gaat naar voordelen en activiteiten die de federale ambtenaren net dat extraatje bieden. De dienst valt onder de bevoegdheid van de Minister van Ambtenarenzaken. In het organigram vind je FED+ terug bij de FOD Beleid en Ondersteuning.

De missie van FED+ is drieledig:

  • Het welzijn van de federale ambtenaren en hun gezin verbeteren
  • Het groepsgevoel onder de ambtenaren stimuleren
  • Het imago van de federale overheid versterken

Concreet betekent dit dat FED+ op zoek gaat naar interessante, eigentijdse aanbiedingen die de federale personeelsleden en hun gezin aanspreken. We streven daarbij naar een gevarieerd aanbod binnen de culturele, recreatieve en commerciële sector en dit binnen ieders geografisch bereik. We houden ook rekening met de veelheid aan interesses en behoeften van alle federale ambtenaren.

Daarnaast neemt FED+ ook deel aan evenementen die het groepsgevoel onder de ambtenaren stimuleren. De deelname van een .be Team aan de 20km door Brussel is intussen een bekende FED+ traditie.

Grafische promokit

  NL FR Zonder tekst
Banner news  Groot formaat (GIF, 6.74 KB)  Groot formaat (GIF, 6.73 KB)  
Banner website  Groot formaat (GIF, 7.75 KB)  Groot formaat (GIF, 8.31 KB)  
Logo      Groot formaat (JPG, 472.42 KB)

Nieuwsbrief

illuDe elektronische nieuwsbrief van FED+ houdt je op de hoogte van de nieuwste kortingen.

RSS

De website van FED+ stelt RSS voor om op de hoogte te blijven van alle kortingen. Schrijf je in voor RSS "Aanbiedingen".

Meer info:

Pagina laatst gewijzigd op 04 maart 2017.