Skip to main content

 

Opgelet: Fedweb wordt gearchiveerd op 25 juni 2024

Deze website gaat binnenkort offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be. Heb je vragen over de inhoud van de website, aarzel dan niet om het volgende contactformulier te gebruiken: https://bosa.belgium.be/nl/form/contact-us.

COMM Collection

Bondige omschrijving

COMM Collection is een reeks praktische gidsen over verschillende thema’s in verband met communicatie.

Doelgroep

Federale communicatoren.

Doelstelling

De COMM Collection wil met praktische tips, concrete voorbeelden en aanbevelingen,… de federale communicatoren ondersteunen in de verschillende facetten van hun interne of externe communicatie.

Uitvoerige omschrijving

Een COMM Collection is een praktische uitgave vol tips, best practices, voorbeelden, herbruikbare tools, checklists en lectuurtips. Elke gids behandelt een bepaald aspect van overheidscommunciatie. Zo is er een COMM Collection over  'Omgaan met de pers', 'Richtlijnen bij het gebruik van sociale media', 'Duurzaam communiceren', 'Crisiscommunicatie', 'Een strategisch communicatieplan voor een overheidsorganisatie uitwerken', enz.

Aanpak

De COMM Collection is het resultaat van de samenwerking van federale ambtenaren die actief zijn op het gebied van communicatie. De COMMnetKern, samengesteld uit de communicatieverantwoordelijken van de federale overheidsdiensten en voorgezeten door de FOD Beleid en Ondersteuning en de FOD Kanselarij van de Eerste Minister, valideert de inhoud.

Kostprijs

Gratis.

Voorwaarden en afspraken

Zie 'Copyright en hergebruik'.

Pagina laatst gewijzigd op 21 juni 2019.