Skip to main content

 

Opgelet: Fedweb wordt gearchiveerd op 25 juni 2024

Deze website gaat binnenkort offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be. Heb je vragen over de inhoud van de website, aarzel dan niet om het volgende contactformulier te gebruiken: https://bosa.belgium.be/nl/form/contact-us.

COMMnet: programma 2022

COMMnet (het netwerk van de federale communicatoren) stelt jaarlijks een activiteitenprogramma rond actuele thema’s aan hun leden voor. Enkele weken vóór elke activiteit ontvangen de leden een uitnodiging met alle info per mail.

 

Programma 2022

april/mei 2022

Raamcontracten voor communicatoren
Online infosessies

Raamcontracten zijn handig als je zelf geen tijd wil of kan steken in de administratieve afhandeling van een overheidsopdracht. Ook voor communicatoren zijn er interessante raamcontracten zoals voor het bouwen van een website of het opzetten van een communicatiecampagne, enz.

In enkele korte online sessies van een uurtje belichten we de inhoud van de raamcontracten. Je krijgt ook ruim de kans om vragen te stellen.

September 2022

Federale communicatie: resultaten onderzoek
Plenaire sessie

Sinds vorig jaar loopt een onderzoek naar de federale communicatie. Hoe kijken burgers, bedrijven en andere overheden naar de federale communicatie? Vinden ze hun weg naar de informatie die ze zoeken? Is de communicatie duidelijk, herkenbaar en op maat? En hoe willen ze zelf liefst contact kunnen opnemen?

 We lichten je de resultaten van dit onderzoek toe en gaan daarna in kleine groepjes in gesprek over de meest markante bevindingen

Oktober/November 2022

Digitale communicatie
Ontdekkingsdag

Een volledige dag rond het thema digitale communicatie. We kiezen een invalshoek en zoeken trends en praktische workshops om jou te inspireren!  

 

My COMMnet
Heb je een 'goede praktijk' of een interessant project dat je wil delen? Organiseer je een workshop of een seminarie rond communicatie en wil je dit openstellen naar leden van COMMnet? Of heb je net een vraag die je graag wil voorleggen?
 

Wij steunen je initiatief, contacteer ons !

Het programma COMMnet is een initiatief van de FOD Beleid en Ondersteuning (DG Interne Ondersteunende Dienst) en de FOD Kanselarij van de Eerste Minister (AD Externe Communicatie).

Vragen?

Stuur een mail naar communication@bosa.fgov.be.

Pagina laatst gewijzigd op 07 april 2022.