Skip to main content

 

Opgelet: Fedweb wordt gearchiveerd op 25 juni 2024

Deze website gaat binnenkort offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be. Heb je vragen over de inhoud van de website, aarzel dan niet om het volgende contactformulier te gebruiken: https://bosa.belgium.be/nl/form/contact-us.

Je wil deelnemen aan een tijdelijke opdracht

Ben je wel te vinden voor een nieuwe uitdaging, maar heb je last van koudwatervrees? Lijkt het je wel wat om tijdelijk voor een andere organisatie te werken? Een tijdelijke ervaring helpt je om je competenties te ontwikkelen!

 

Hoe gaat het concreet in zijn werk?

Een overheidsdienst kan op een gegeven moment nood hebben aan extra hulp voor specifieke projecten. Als de dienst die hulp intern niet kan vinden, kan hij een beroep doen op de "Special Federal Forces" of op "Talent Exchange". De rode draad is: competenties optimaal inzetten binnen de federale overheid.

 

De FOD Werkgelegenheid doet een beroep op Talent Exchange voor tijdelijke projecten

Pascale Cadiat: «  Sinds kort doen we beroep op tijdelijke interne mutatie om de behoeften bij projecten in te vullen. Als we daarvoor niet de interne middelen hebben, doen we een beroep op Talent Exchange. Deze ervaringen zijn erg verrijkend want naast de ondersteuning die deze personen uit andere overheidsdiensten ons bieden, brengen ze ook een andere blik op onze werkelijkheid met zich mee. Dat brengt ons er soms toe ons in vraag te stellen en geeft vaak aanleiding tot de uitwisseling van goede praktijken. Zo heeft mijn dienst bijvoorbeeld een beroep gedaan op Talent Exchange om een projectleider te vinden. Die werkt nu sinds november 2017 in mijn dienst, tot ieders volledige tevredenheid. »

Lees de volledige getuigenis van Pascale Cadiat.

 

Ontdek de verhalen van Dirk en Andrée:

                                                                  
Tijdelijke opdracht bij de FOD Sociale Zekerheid                                                            Tijdelijke opdracht bij Selor

 

Ontdek ook het verhaal van Caroline Lhoneux en Angélique Heusicom.

Meer info over tijdelijke opdrachten.

Pagina laatst gewijzigd op 02 juli 2018.