Skip to main content

 

Opgelet: Fedweb wordt gearchiveerd op 25 juni 2024

Deze website gaat binnenkort offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be. Heb je vragen over de inhoud van de website, aarzel dan niet om het volgende contactformulier te gebruiken: https://bosa.belgium.be/nl/form/contact-us.

Sluiting scholen: herinnering regeling voor federale personeelsleden

Datum: 

Naar aanleiding van de sluiting van de scholen in de week vóór de kerstvakantie en de kerstvakantie zelf, herinneren we nog eens aan de regeling voor federale personeelsleden.

De richtlijnen (procedures en aanbevelingen) voor wat je moet doen voor de organisatie van het werk en de opvang van de kinderen bij (tijdelijke) sluiting van scholen zoals de week vóór de kerstvakantie (van 20 tot en met 24/12/21) vind je onder ‘Werktijd, verlofstelsels en telewerk’.

Je vindt er ook een overzicht van de verschillende verlofstelsels die je kan gebruiken als je nood hebt aan extra verlofdagen voor de opvang van de kinderen tijdens de schoolvakantie (zoals tijdens de kerstvakantie).

Heb je een vraag over invloed van het coronavirus op het personeelsbeleid van het federaal administratief openbaar ambt? Op Fedweb vind je een overzicht van de FAQ per thema.

Heb je als ambtenaar nog een vraag hierover? Wend je dan tot je eigen personeelsdienst.

Pagina laatst gewijzigd op 07 december 2021.