Skip to main content

Staking: afspraken

Datum: 
Voor woensdag 13 februari 2019 is een algemene staking aangekondigd. Dit kan gevolgen hebben voor het openbaar vervoer. Voor federale personeelsleden geldt een reeks afspraken bij een aangekondigde staking. Deze afspraken behandelen onder andere de mogelijkheden voor telewerk en satellietwerk (als je organisatie deel uitmaakt van het interfederale netwerk van satellietkantoren).

Ter herinnering, bij satellietwerk werk je op een andere werkplek dan gebruikelijk. Het kan gaan om een werkplek van je eigen organisatie of van een andere organisatie, maar dan vaak in een andere stad of gemeente. In bepaalde kantoren kan je een vergaderzaal reserveren. Handig als je een vergadering gepland hebt die je niet kan uitstellen.

Een volledige dienstvrijstelling is in deze situatie niet te verantwoorden. De actie werd ruim op voorhand aangekondigd, iedereen heeft de mogelijkheid om een oplossing te zoeken.

Voor meer info over de concrete afspraken binnen je eigen organisatie kan je best contact opnemen met de HR-verantwoordelijke van je eigen personeelsdienst.
Bij Selor gaan de selecties door. De opleidingen bij het OFO gaan gewoon door. Het OFO verwittigt alle deelnemers van geannuleerde opleidingen persoonlijk, per mail of telefonisch.
Meer info

Pagina laatst gewijzigd op 13 februari 2019.