Skip to main content

 

Opgelet: Fedweb wordt gearchiveerd op 25 juni 2024

Deze website gaat binnenkort offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be. Heb je vragen over de inhoud van de website, aarzel dan niet om het volgende contactformulier te gebruiken: https://bosa.belgium.be/nl/form/contact-us.

Interfederaal satellietkantoor Mechelen

Algemene informatie

  • 3 werkposten worden per dag ter beschikking gesteld.
  • Het satellietkantoor bevindt zich op het gelijkvloers, links op het einde van de gang, lokaal 0.28. U heeft een bezoekersbadge nodig om toegang te krijgen tot het kantoor. Steeds aanmelden aan het onthaal, elke werkdag open van 8u tot 12u30 en van 13u30 tot 16u.
  • Restaurant: een maaltijd dient een dag op voorhand besteld te worden en is meteen cash te betalen.
  • Het gebouw is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is een ondergrondse parking, toegankelijk zonder badge. Aan de slagbomen moet je je kenbaar maken via de parlofoon van FOD Financiën. Bij het naar buiten rijden gaat de poort automatisch open en dicht. 

Verbinding met het netwerk

Voorafgaande configuratie van het draadloos netwerk ‘govroam’

Om toegangsproblemen tot het netwerk te vermijden, raden we je aan om in de mate van het mogelijke het draadloos netwerk govroam vanuit je organisatie (dus vóór je naar het satellietbureau van je keuze gaat) op je computer in te stellen. Je moet dit slechts 1 keer doen. Bekijk  de handleiding (PDF, 663.78 KB) (alleen beschikbaar in het Engels) om je met de configuratie te helpen of contacteer de ICT-dienst van je organisatie.

Als je toch problemen ondervindt bij het inloggen op het netwerk, contacteer dan steeds in eerste instantie de ICT dienst van jouw werkgever. Neem dus steeds de contactgegevens van je ICT dienst mee wanneer je wil werken in een satellietkantoor.

Foto's


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adres: 
Satellietkantoor Mechelen
FOD Financiën
Zwartzustersvest 24,
2800 Mechelen
Telefoonnummer:
0257/ 45 200
Openbaar vervoer: 

Het gebouw is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Bekijk de websites van de NMBS of van De Lijn om je reisweg te plannen.

Openingsuren: 

Van 8.00u tot 16.30u.

Wegbeschrijving: 

Klik op onderstaande kaart om het kantooradres op Google Maps te bekijken:

Pagina laatst gewijzigd op 28 april 2022.