Skip to main content

FED+ : nieuwe voordelenplatform voor federale personeelsleden op 8 november 2018

Datum: 

Op 8 november 2018 lanceert FED+, in samenwerking met ‘Corporate Benefits’, het nieuwe platform ‘Benefits@Work’. Je vindt er alle voordelen voor federale personeelsleden.

Wat verandert er voor jou?  

Naast de bestaande voordelen, die beschikbaar blijven, komen er ook een hele reeks nieuwe kortingen. Het aanbod wordt niet alleen ruimer maar ook vlotter raadpleegbaar zowel op het werk en thuis als mobiel.

Hoe heb je vanaf 8 november toegang tot de bestaande en de nieuwe voordelen?

Je blijft toegang hebben via www.fedplus.be, waar je kan doorklikken naar het nieuwe voordelenplatform ‘Benefits@Work’. Bij je eerste bezoek aan dit platform moet je je éénmalig registreren.

Je komt dan qua lay-out in een enigszins andere omgeving terecht, maar het gaat nog steeds om een ruimte waartoe enkel de federale ambtenaren toegang hebben. 

Blijft de FED+ kaart geldig?

Deze kaart blijft geldig. Nieuw is dat je heel eenvoudig en gratis een e-kaart kan downloaden vanuit het nieuwe voordelenplatform.  

Blijft de dienst FED+ bestaan?

Ja, en je kan nog steeds bij FED+ terecht voor allerlei vragen via het contactformulier. Voor vragen over de voordelen neem je rechtstreeks contact op met ‘Corporate Benefits’.

Ontvang je nog een nieuwsbrief?

Op 8 november ontvang je van FED+ een nieuwsbrief met meer info over het nieuwe platform. Daarna ontvang je, als je dat wenst, van ‘Corporate Benefits’ maandelijks een nieuwsbrief met nieuwe voordelen.

Belangrijk: FED+ geeft de persoonsgegevens en/of e-mailadressen van haar abonnees niet door aan ‘Corporate Benefits’. Wil je de nieuwsbrief nog ontvangen dan moet je je opnieuw inschrijven. Je kan dat doen vanuit het nieuwe voordelenplatform.

Pagina laatst gewijzigd op 25 oktober 2018.