Skip to main content

beConnected: nieuws over het project

Datum: 
27 juli 2011

Logo beConnectedDe migratie van eCommunities-eWorkspace naar beConnected werd in april gestart en loopt tot in november 2011. Op dit ogenblik zijn alle "eenvoudige" (zonder FAQ’s of forum) eCommunities-eTeams naar het nieuwe samenwerkingsplatform gemigreerd. De "complexe" eCommunities-eTeams (grote volumes, met FAQ’s en/of forum) zullen migreren op basis van een planning die in overleg met de coördinatoren werd opgesteld.

In de weekends van juli en augustus worden grote hoeveelheden documenten gemigreerd van eCommunities naar beConnected. Die migraties kunnen tot eind augustus het platform beConnected verstoren en de toegang bemoeilijken.

Om je op weg te helpen in beConnected staat er een gebruikershandleiding tot je beschikking in de rubriek "Help" op beConnected, in de vorm van fiches per functionaliteit. De fiches worden telkens ze klaar zijn ter beschikking gesteld van de 4 gebruikersdoelgroepen: "basisgebruikers", "gevorderden", contactpersonen en coördinatoren. Aarzel dus niet om er gebruik van te maken!

Meer info

Pagina laatst gewijzigd op 29 juli 2011.