Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni 2022 niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.

Previus.be: ‘Het menselijk gelaat van het digitale werken’

Date: 

Op 22 september 2015 organiseert het netwerk Previus.be  een halve themadag rond ‘Het menselijk gelaat van het digitale werken’.

Telewerk, de open werkomgeving, chatten, smartphones, tablets,…  Het ‘nieuwe werken’ gaat gepaard met het invoeren van nieuwe werkmethodes.

Wat is de invloed van deze nieuwe communicatietechnologieën op de gezondheid van de werknemer?  Welke voordelen leveren ze werkelijk op? Heeft de aanpassing van de werkplek en de beschikbare oppervlakte een weerslag op het telewerk?

Programma (simultaanvertaling is voorzien):

  • 9u10 : Verwelkoming en inleiding van de dag door Hilda Poleunus, voorzitter netwerk PreviUs.be, FOD P&O (FR/NL)
  • 9u15 : ‘Sociale en persoonlijke datanetwerken’ door Olivier Bogart, Commissaris van politie,  Federale gerechtelijke politie – Federal Computer crime Unit Brussels, (FR/NL)
  • 10u00 : ‘De invloed van de nieuwe communicatietechnologieën op de gezondheid van de werknemer’ door  Jacques Folon, Spreker, (N/FR)
  • 11u00 : Pauze
  • 11u10 : ‘Risico, aansprakelijkheid, Onroerend goed : hoe het te vinden?’ door  Alain Quewet, CSI Consulent inzake informatiebeveiliging, FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de voedselketen en leefmilieu (FR)
  • 12u00 : Info netwerk en einde

Wanneer?

22 september 2015 van 9 tot 12u

Waar?

Auditorium van de FOD P&O, Wetstraat 51, 1040 Brussel

Inschrijven

Tot 21 september via het online formulier (verplicht)

Contact

previus.be@p-o.belgium.be

Pagina laatst gewijzigd op 09 september 2015.