Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni 2022 niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.

Kantoor voor Inzage en Verkoop van Bestekken (KIVB): Sluiting

Datum: 

Op 1 mei 2009 sluit het Kantoor voor Inzage en Verkoop van Bestekken (KIVB) van de FOD P&O definitief zijn deuren. Vanaf dat ogenblik zal het voor de aanbestedende overheden niet meer mogelijk zijn om gebruik te maken van de diensten van dit kantoor.

De beslissing om het KIVB te sluiten werd sterk beïnvloed door de opkomst van eProcurement, d.i. het elektronisch laten verlopen van overheidsopdrachten. Via de module eNotification kunnen de aanbestedende de bestekken en besteksdocumenten elektronisch op het eProcurementplatform opladen, zodat zij door de ondernemingen gratis kunnen worden geraadpleegd en gedownload.

Met besteksdocumenten wordt bedoeld: samenvattende en gedetailleerde meetstaten, plannen, technische voorschriften, typebestekken, dagboek der werken, …

In de toekomst zullen de aanbestedende overheden zelf moeten instaan voor het ter beschikking stellen van het bestek en de begeleidende documenten, met name via de module eNotification van het eProcurementplatform van de federale overheid.

Meer info:

logo e-procurement

Pagina laatst gewijzigd op 24 april 2009.