Skip to main content

 

Opgelet: Fedweb wordt gearchiveerd op 25 juni 2024

Deze website gaat binnenkort offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be. Heb je vragen over de inhoud van de website, aarzel dan niet om het volgende contactformulier te gebruiken: https://bosa.belgium.be/nl/form/contact-us.

Facility Awards 2008

Datum: 

Stem voor onze collega's van de FOD's Economie en Sociale Zekerheid

Met het Facility Management Project of the Year wordt een team beloond dat bijdraagt tot het succes van zijn organisatie door een project te verzorgen m.b.t. de optimalisatie van het beheer van gebouwen, werkomgevingen en facilitaire diensten.

Na een oproep tot kandidaturen in het voorjaar van 2008 werden 8 projecten uitgekozen voor de slotverkiezing, waaronder twee projecten van de federale overheid.

FOD Economie: een uitdaging naar personeel en techniek

De Business Process Reengineering (BPR) van de facilitaire diensten bij de federale overheidsdienst Economie beoogt de optimalisatie van de backoffice en de implementatie van de frontoffice. Deze frontoffice zal in een eerste fase alle klantencontacten verzorgen voor de diensten Aankoop en Facility management.

Lees de reportage op de site www.facility-awards.be

FOD Sociale Zekerheid: facilitaire dienst regisseert vernieuwing

In 2008 stelde de FOD Sociale Zekerheid zich de ambitieuze doelstelling te evolueren tot een aantrekkelijke organisatie voor mensen op zoek naar een boeiende job. De FOD wil evolueren naar een resultaatgerichte cultuur, waar collega's in team samenwerken en waar initiatief en verantwoordelijkheid gestimuleerd worden.

Lees de reportage op de site www.facility-awards.be

 

De winnaars van deze verkiezing zullen op 17 december bekendgemaakt worden. Los van de juryprijs kan ook het publiek stemmen voor het project van zijn keuze via een online stemformulier op de site www.facility-awards.be.

Stemmen kan tot 5 december 2008.

Pagina laatst gewijzigd op 16 juli 2009.