Skip to main content

Overheidsorganisatie van het Jaar® 2018

Datum: 

Als trouwe organisatoren van ‘Onderneming van het Jaar®’ kiezen EY, BNP Paribas Fortis en De Tijd/L’Echo er ook dit jaar voor om hun erkenning te uiten voor de publieke sector. Zij organiseren voor het vijfde jaar op rij de verkiezing van ‘Overheidsorganisatie van het Jaar®’.

Doel

Met deze awards willen de initiatiefnemers de onmisbare en ondersteunende kracht van overheidsorganisaties onder de aandacht brengen. Tegelijkertijd zullen de genomineerden dienen als een aanmoediging voor alle overheidsorganisaties die zich dagelijks inzetten voor een klantgerichte dienstverlening. 

Kandidaat stellen

Organisaties die willen deelnemen kunnen hun kandidatuurstelling indienen tot 20 oktober 2017. Het inschrijvingsformulier is beschikbaar op de website van EY.

Selectie

Het inschrijvingsformulier bevat een zelfevaluatie die focust op 6 criteria: strategie, klantgerichtheid, efficiëntie, effectiviteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Een Academische Raad van professoren van verschillende universiteiten kiest uit alle kandidaturen de finalisten in elke categorie. Daarna gaan de EY experten langs bij alle finalisten voor een interview. Een jury, samengesteld uit ‘captains of industry’ en voorgezeten door de heer Bernard Gilliot (voorzitter van het VBO), kiest uiteindelijk de winnaar in elke categorie.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking vindt plaats op dinsdag 6 maart 2018 in het Square Brussels Meeting Centre om 17 uur.

Meer info en contact

Pagina laatst gewijzigd op 18 september 2017.