Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni 2022 niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.

Firion: het netwerk van federale opleiders

Datum: 

illuHet OFO organiseert twee keer per jaar ontmoetingen tussen alle federale ambtenaren die regelmatig of occasioneel opleiding geven aan andere ambtenaren. Dus ook ambtenaren die niet op het OFO lesgeven, zijn welkom. Dit netwerk van federale opleiders heet Firion (Formateurs internes en réseau / interne opleiders netwerk) en de bedoeling is vooral om formeel en informeel ervaringen uit te wisselen. Je krijgt er verder ook concrete tips waarmee je in je volgende les direct aan de slag kan.

De onderwerpen van de bijeenkomsten zijn uiteenlopend: van groepsdynamica en pedagogische ondersteuning tot persoonlijke en professionele ontwikkeling en transfer van het geleerde naar de praktijk. Het OFO behandelt elk onderwerp op een eigen, creatieve manier.

Zou je graag deel uitmaken van Firion? Stuur een mailtje naar firion@ofoifa.fgov.be met je naam, organisatie en contactgegevens.

De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op 28 februari 2013.

Pagina laatst gewijzigd op 24 januari 2013.