Skip to main content

Wedstrijd “Innovatie als drager van efficiëntie”: the Next Steps

Datum: 

beter, met minder, samen, anders, mission possibleDe wedstrijd “innovatie als drager van efficiëntie” was een succes. Op een goede maand tijd kwamen er 71 inzendingen binnen die door 206 personen werden gedragen. Alle federale overheidsdiensten waren vertegenwoordigd en ze werkten op een unieke manier transversaal en complexloos samen.

De finale vond plaats tijdens het seminarie van de mandaathouders te Oostende op 29 november 2011 en "Out of Office" werd tot winnaar uitgeroepen.

Maar hoe zou het nog met de winnaars zijn? En met de andere finalisten? Wat is er van hun project geworden? Zijn er concrete afspraken gemaakt? Hoe kan dit worden verder gezet? Wat kan de FOD P&O doen om te ondersteunen?

Natuurlijk gelden deze vragen ook voor al die projecten en ideeën die de finale niet gehaald hebben. Het idee om met deze rijkdom aan ideeën en de grote inzet en actiebereidheid van de deelnemers een innovatiebeleid te beginnen voeren, begint echt vorm te krijgen.

Op maandag 13 februari krijgt iedere projectindiener de kans om kennis te nemen van de stand van zaken, vragen te stellen en te netwerken. Een unieke gelegenheid om mee te denken over de manier om de strategie naar de toekomst toe te bepalen.

Afspraak tussen 14u en 16u in het Auditorium van de FOD P&O, Wetstraat 51, 1040 Brussel voor Mission Possible: The Next Steps.

Meer info

Pagina laatst gewijzigd op 02 februari 2012.