Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni 2022 niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.

COMM Collection 23: Omgaan met de pers

Datum: 

Cover COMM Collection 23Voor de federale organisaties kadert communicatie met de media in hun informatieopdracht ten aanzien van de bevolking. Communiceren met de media leent zich niet tot improvisatie: het vereist kennis, openheid en professionalisme.

Het nieuwe nummer van de COMM Collection formuleert op concrete wijze de principes om te communiceren met de media en de specifieke kenmerken eigen aan de context van de overheidsorganisaties. Ter illustratie en om de inhoud van de brochure aan te vullen zijn er voorbeelden/best practices uit de federale organisaties en tips opgenomen.

Deze gids is in de eerste plaats bedoeld voor de federale woordvoerders en communicatoren, maar is ook nuttig voor personeelsleden die nu en dan met de media omgaan (managers, experts, ...). Deze brochure biedt hen aanbevelingen om hen te helpen optimaal te communiceren en hun relaties met de pers doeltreffend te verzorgen.

Deze brochure is het 23e nummer van de COMM Collection-reeks.

Meer info

Pagina laatst gewijzigd op 01 december 2011.