Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni 2022 niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.

e-Gov Awards: het FAVV grote winnaar

Datum: 

De e-Gov Awards reiken jaarlijks prijzen uit aan overheidsdiensten die met digitale projecten hun administratie vereenvoudigen en hun dienstverlening aan burgers en bedrijven verbeteren. Dit jaar vielen het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen, het Rijksarchief en de Programmatorische federale overheidsdienst Maatschappelijke Integratie in de prijzen:

  • Het FAVV is de grote winnaar van deze 7e editie van de e-Gov Awards 2009 dankzij Sanitel, zijn nieuwe elektronische identificatie- en registratiesysteem voor landbouwdieren, dat toelaat de dieren te volgen doorheen de hele productieketen en ook een handig preventiemiddel is in de strijd tegen voedselcrisissen en fraudepraktijken.
  • Het Rijksarchief viel in de prijzen in de categorie “Meest innovatieve project” voor Demogen, een webapplicatie die een verspreiding op grotere schaal mogelijk maakt van de verzamelde gegevens en het archief toegankelijk maakt voor een grotere groep van competente gebruikers.
  • De POD Maatschappelijke Integratie wint met project "Uniek verslag" de award op Europees niveau. “Uniek Verslag” is een elektronische internetapplicatie die gratis ter beschikking wordt gesteld van alle Belgische OCMW’s. Zo kunnen de OCMW’s hun activiteitenrapporten elektronisch bezorgen aan de POD Maatschappelijke Integratie.

Meer info

• over de e-Gov Awards

Pagina laatst gewijzigd op 24 december 2009.