Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni 2022 niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.

Nieuwsberichten: ook maatregelen in voorbereiding

Datum: 

Een pictogram om de Fedweb-bezoeker te helpen

illu

Fedweb heeft er sedert zijn lancering voor gekozen in de rubriek Nieuws zowel maatregelen waartoe beslist is en die reeds van toepassing zijn, als maatregelen in voorbereiding te publiceren, bijvoorbeeld zodra ze goedgekeurd zijn door de Ministerraad.

Deze keuze biedt het voordeel dat iedereen, en vooral de stafdiensten P&O, de kans krijgt zich voor te bereiden op de invoering van nieuwe maatregelen en dat men zich dus niet voor een voldongen feit geplaatst voelt.

Het nadeel hiervan is echter dat sommigen het nieuws als definitief beschouwen zonder dat ze rekening houden met de fasen die de reglementaire tekst nog moet doorlopen alvorens hij in werking treedt. Deze fasen worden opgesomd op Fedweb en het traject kan soms lang duren, maar de gehaaste lezer leest niet altijd tot het einde...

Om verwarring te vermijden zal er in de toekomst een pictogram staan bij elk nieuwsbericht dat betrekking heeft op een maatregel die nog wordt voorbereid.

Niet vergeten dus dat je, als je onze ‘werfleider’ voortaan op de pagina in kwestie ziet prijken, nog even geduld zult moeten uitoefenen om van de maatregel te genieten.

Pagina laatst gewijzigd op 10 juli 2009.