Skip to main content

 

Opgelet: Fedweb wordt gearchiveerd op 25 juni 2024

Deze website gaat binnenkort offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be. Heb je vragen over de inhoud van de website, aarzel dan niet om het volgende contactformulier te gebruiken: https://bosa.belgium.be/nl/form/contact-us.

Fed+

Meer voor minder? Gebruik FED+
 

een glimlachende man en vrouw zetten hun voeten naast hun fiets aan de rand van een waterplas en ze bekijken een smartphone

De plus van FED+

FED+ staat voor de vele voordelen en kortingen waar je recht op hebt als federaal personeelslid – of je nu een contractueel of statutair bent. Zelfs als je met pensioen bent, kan je er nog steeds gebruik van maken. Bovendien gelden de voordelen ook voor je hele gezin.

Geniet er dus van!

een glimlachende dame kijkt naar haar smartphone terwijl ze die met beide handen vasthoudt

Eén adres: Benefits at Work

Alle voordelen en kortingen vind je op een apart voordelenplatform, dat de naam Benefits at Work draagt. Het aanbod is vlot raadpleegbaar, zowel op het werk en thuis als mobiel.

Via het platform bestel en betaal je het product of de dienst van je keuze rechtstreeks bij de aanbieder.

Log in met je unieke lidnummer van FED+ en sla je slag!

banner FED+

une dame assise à une table sourit devant son écran d'ordinateur

Voor ieder wat wils

Je favoriete parfum tegen een zacht prijsje? Met korting naar die bejubelde musical? Of een leuk bezoek aan een pretpark met je gezin?

Welke interesses en behoeften je ook hebt, wat je budget ook is en waar je ook woont: tussen het ruime aanbod aan voordelen en kortingen zit gegarandeerd iets wat jou aanspreekt.

Je kan kiezen uit categorieën als: reizen, cultuur, ontspanning, mode, elektro en multimedia, gezondheid en wellness, mobiliteit, …

smartphone-scherm met de toepassing Benefits at Work

Hoe registreren op Benefits at Work?

Bij je eerste bezoek aan het platform moet je een account aanmaken. Dat neemt slechts enkele ogenblikken in beslag. Ga naar www.fedplus.be. Klik op de blauwe balk ‘Naar Benefits at Work’ en volg gewoon de instructies.

Je kan op Benefits at Work ook een applicatie voor je smartphone downloaden.

een man lacht terwijl hij op zijn smartphone kijkt

Mis de beste aanbiedingen niet

Het aanbod op Benefits at Work wordt constant bijgewerkt. Hou zeker de rubriek Fed Specials in de gaten, waar de topaanbiedingen op een rijtje staan.

Wil je de nieuwste voordelen en kortingen absoluut niet missen, abonneer je dan op onze maandelijkse nieuwsbrief. Je kan je ervoor inschrijven bij je registratie op het platform.

Nog vragen?

Alle antwoorden vind je in onze FAQ.

FED+ wordt je aangeboden door de FOD Beleid en Ondersteuning (BOSA).

Pagina laatst gewijzigd op 09 juni 2021.