Skip to main content

 

Opgelet: Fedweb wordt gearchiveerd op 25 juni 2024

Deze website gaat binnenkort offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be. Heb je vragen over de inhoud van de website, aarzel dan niet om het volgende contactformulier te gebruiken: https://bosa.belgium.be/nl/form/contact-us.

Onthaalbrochure - Basisstructuur voor stafdiensten P&O

Date: 

Deze brochure is een basis van inlichtingen voor elke nieuwkomer bij de federale overheid. Ze werd ontwikkeld om te kunnen worden aangevuld en in vorm gegoten door de stafdiensten P&O/personeelsdiensten.

Deze brochure bevat:

  • algemene fiches die een beknopt overzicht geven van de federale overheidsinstellingen.
  • thematische fiches die alle elementen bevatten die van toepassing zijn op het federale personeel (loopbanen, lonen, opleidingen, verloven, ontwikkelcirkels, ...).
  • specifieke fiches die in deze Word versie niet aangevuld zijn, maar waarbij de stafdiensten P&O/personeelsdiensten hun eigen fiches kunnen toevoegen (organogram van de organisatie, adressen van de verschillende diensten, arbeidsreglement, toegang tot restaurants, voordelen van de sociale dienst, interne communicatie, ...

Deze onhaalbrochure bestaat sinds 2006 en wordt regelmatig bijgewerkt.

De laatste update van maart 2013 bevat:

  • de cijfergegevens na de indexaties
  • de recente wijzigingen in de regelgeving (loopbaan, toelage voor tweetaligheid, gecertificeerde opleidingen, verloven, dienstvrijstellingen voor opleidingen, …)
  • gewijzigde internetlinken, mailadressen.

Contact

Pagina laatst gewijzigd op 19 maart 2013.