Skip to main content

 

Opgelet: Fedweb wordt gearchiveerd op 25 juni 2024

Deze website gaat binnenkort offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be. Heb je vragen over de inhoud van de website, aarzel dan niet om het volgende contactformulier te gebruiken: https://bosa.belgium.be/nl/form/contact-us.

Federaal netwerk Diversiteit

Het federaal netwerk Diversiteit bestaat sinds 11 maart 2005. Het is een netwerk van diversiteitsdeskundigen van talrijke federale organisaties, ook gekend als ‘diversiteitsverantwoordelijken’. Het werkt projecten en acties uit rond diversiteit in gevarieerde thema’s als handicap, gendergelijkheid, origine en culturele diversiteit. Het netwerk leidt sensibiliserings- en communicatieacties en zorgt voor het promoten van goede praktijken, dankzij bijvoorbeeld de jaarlijkse Federale Dag van de Diversiteit.

Het netwerk wordt actief ondersteund door de FOD Beleid en Ondersteuning (BOSA), die deze federale synergie bevordert met financieringen, samenwerkingstools, organisatorische steun en expertise.

Logo federaal netwerk Diversiteit

Het netwerk neemt ook deel aan de stuurgroep Diversiteit die de strategische doelstellingen vastlegt en de actieplannen evalueert.

Logo stuurgroep federale diversiteit

Projecten

Bekijk de verschillende projecten op in de rubriek 'Activiteiten'.

Meer info

Pagina laatst gewijzigd op 06 oktober 2021.