Skip to main content

 

Opgelet: Fedweb wordt gearchiveerd op 25 juni 2024

Deze website gaat binnenkort offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be. Heb je vragen over de inhoud van de website, aarzel dan niet om het volgende contactformulier te gebruiken: https://bosa.belgium.be/nl/form/contact-us.

Aanbod NWoW

De overgang naar NWoW dient goed doordacht te worden. Het vraagt een diepgaande cultuuromslag en heel wat organisatievermogen. Verder beperkt het zich niet tot een bepaalde dienst, maar is iedereen binnen de organisatie betrokken partij, alsook jouw bezoekers en leveranciers.

Daarom geeft de FOD Beleid en Ondersteuning vorm aan een 'geïntegreerd ondersteuningsaanbod inzake NWoW'. Het is de bedoeling om samen met de klanten verder invulling te geven aan dit aanbod.

De FOD Beleid en Ondersteuning beseft dat het niet alles zelf kan ondersteunen. Daarom werkt de FOD Beleid en Ondersteuning ook actief samen met partners, zoals onze collega’s van de Regie der Gebouwen. Hun expertise op vlak van werkomgevingen vormt een mooie meerwaarde. Kortom als klant krijg je bij de vraag naar ondersteuning 2 voor de prijs van 1. 
Het aanbod bestaat uit 4 werven (zie schema). Organisaties die dat wensen kunnen een beroep doen op de ondersteuning ofwel voor één of meerdere werven, ofwel voor het geheel.

Klant- en resultaatsgericht werken
Mensgerichte organisatiecultuur
Digitalisering en nieuwe technologie
Dynamische werkomgevingen


Voor elk onderdeel is meer toelichting te vinden door op bovenstaande links te klikken.

Pagina laatst gewijzigd op 16 maart 2017.