Skip to main content

 

Opgelet: Fedweb wordt gearchiveerd op 25 juni 2024

Deze website gaat binnenkort offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be. Heb je vragen over de inhoud van de website, aarzel dan niet om het volgende contactformulier te gebruiken: https://bosa.belgium.be/nl/form/contact-us.

V Goede praktijken

Binnen de federale overheid is het ook de bedoeling dat we niet steeds opnieuw het ‘warm water’ uitvinden. Daarom is het zeer belangrijk om te leren uit wat collega’s doen of deden.

Het is dan ook de bedoeling van de FOD Beleid en Ondersteuning om goede praktijken te verzamelen en ze enerzijds te delen tussen de verschillende federale organisaties en anderzijds de organisaties bij te staan in het exploiteren van hun goede praktijken inzake innovatie.

De FOD Beleid en Ondersteuning zal hiervoor de nodige concrete acties ondernemen en contact opnemen met de verschillende organisaties.

Hierbij vind je al een resultaat:

OPSI staat voor Observatory for Public Sector Innovation en is een gezamenlijk digitaal platform van alle lidstaten van de OESO waar reeds meer dan 100 best practices op staan in verschillende domeinen en opgelijst per type van innovatie.

Deze site is vrij te consulteren op https://www.oecd.org/governance/observatory-public-sector-innovation
Voor België vind je er o.m. Out of Office, New Way of Working en e-procurement als exponenten van innovatieve projecten.


Ga naar  overzicht aanbod - stap - 1 - 2 - 3 - 4 - 5

Pagina laatst gewijzigd op 16 maart 2017.