Skip to main content

 

Opgelet: Fedweb wordt gearchiveerd op 25 juni 2024

Deze website gaat binnenkort offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be. Heb je vragen over de inhoud van de website, aarzel dan niet om het volgende contactformulier te gebruiken: https://bosa.belgium.be/nl/form/contact-us.

COMMnet

Bondige omschrijving

COMMnet is het netwerk van de federale personeelsleden die actief bezig zijn met communicatie. Jaarlijks organiseert het netwerk een tiental activiteiten rond actuele thema’s uit de communicatiewereld.

Doelgroep

Federale communicatoren.

Doelstelling

COMMnet biedt je de gelegenheid om je te ontwikkelen, collega’s te ontmoeten en ervaringen te delen en zo mee te bouwen aan een gemeenschappelijk communicatiebeleid voor de hele federale overheid.

Uitvoerige omschrijving

Elk jaar stelt COMMnet een programma samen rond actuele thema’s in de vorm van ontmoetingen, workshops, bezoeken en intervisies.
Naast de mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten, kun je als lid ook deelnemen aan interdepartementale werkgroepen en krijg je een aantal hulpmiddelen en diensten ter beschikking:

  • een ruimte op beConnected, eCOMMnet, om documenten te delen (toegang via eID of ambtenarentoken)
  • een groep LinkedIn COMMnet-KMnet, om aan discussies deel te nemen, vragen te stellen, ideeën uit te wisselen en je professsionele netwerk uit te breiden
  • praktische gidsen (COMM Collection)
  • advies over en begeleiding bij communicatieprojecten
  • raamcontracten voor communicatieprojecten.

Aanpak

Lid worden kan door een aanvraag via mail te sturen naar fedwebteam@bosa.fgov.be.

Kostprijs

Gratis.

Voorwaarden en afspraken

Alle federale personeelsleden die actief bezig zijn met communicatie, kunnen lid worden van COMMnet, ongeacht of ze behoren tot een FOD, POD, federale wetenschappelijke instelling, openbare instelling van sociale zekerheid of instelling van openbaar nut.

Pagina laatst gewijzigd op 21 juni 2019.