Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni 2022 niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.

Ontwikkelcirkels: geactualiseerde fiches op Fedweb

Datum: 

Ontwikkelcirkels-Cercles de développement

 

De ontwikkelcirkels is een systeem om de prestaties en competenties te beheren. Het is bestemd zowel voor de medewerker als voor het team en de organisatie.

 

Het uitgangspunt is dat de medewerker de eerste verantwoordelijke is voor zijn individuele ontwikkeling en loopbaan. Hij overlegt met zijn chef over zijn doelstellingen, vraagt aan zijn chef en aan het team feedback over zijn werk en neemt het initiatief om zichzelf bij te sturen.

 

 

Om dit proces in goede banen te leiden, werd er in 2004 een leidraad voor de medewerker en de functionele chef gemaakt, die bestond uit twee mappen met verschillende fiches. De mappen en fiches zijn nu geactualiseerd. In de fiches "Inleiding" en "Kennisbeheer in teams" werden enkele contactgegevens gewijzigd. Inhoudelijk werd vooral de fiche van het “Planningsgesprek” gewijzigd. De nieuwe Duitstalige fiches zullen binnenkort ook te vinden zijn op Fedweb.


Meer info

Pagina laatst gewijzigd op 09 maart 2009.