Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni 2022 niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.

HR-manager van het jaar

Datum: 

Peter Samyn kandidaat manager van het jaar

 

Al 20 jaar lang komen professionals uit de HR-sector jaarlijks samen tijdens de HRM Night om de HR-manager van het jaar te bekronen.

Het doel van deze bijeenkomst is het humanresourcesvak te valoriseren en de best practices van het beroep in de kijker te plaatsen.

Dit jaar stelde onze collega Peter Samyn, P&O-directeur van de FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, zich kandidaat en werd hij genomineerd samen met 4 andere HR-directeurs uit de privésector.

Met zijn kandidatuur wil hij hulde brengen aan het enthousiasme van de vele gemotiveerde en competente ambtenaren die actief bijdragen tot de modernisering van de overheidsdiensten ondanks de slechte reputatie die ze nog te vaak meedragen.

Om zijn kandidatuur te illustreren heeft hij een filmpje gemaakt waarin hij zijn team en zijn opdrachten voorstelt. Je kan het filmpje hieronder of op Youtube bekijken.    

 

 

Stem nu!

De selectie van HR-manager van het jaar gebeurt op basis van online stemmen. Als je Peter en via hem de federale initiatieven wil steunen, ga dan naar de site van de HRM Night en stem op Peter!

De prijsuitreiking vindt plaats op 23 april 2009.

 

Video kandidatuur Peter Samyn HR-manager 2009

Pagina laatst gewijzigd op 27 november 2009.