Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni 2022 niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.

20 km door Brussel 2009

Datum: 

Samen lopen voor het goede doel

Heb je zin om op 31 mei 2009 de 20 km door Brussel mee te lopen namens de federale overheid?

Verschillende federale organisaties waren al van de partij op de editie van 2008, maar dit jaar pakken we het, op initiatief van Fed+, nog grootser aan. In de volgende Fedra wordt een oproep gelanceerd aan alle leden van de federale overheid, maar jij kunt nu al je interesse tonen.

Als je deel uitmaakt van het team, help je eveneens de ALS-Liga (Amyotrofe Laterale Sclerose). Dat is een niet-besmettelijke neuromusculaire aandoening die doorgaans dodelijk is door de verlamming van de ademhalings- en slikspieren. Lopen voor mensen die het zelf niet meer kunnen... een gebaar van verzet tegen een slepende ziekte.

Als je wilt meedoen, stuur dan uiterlijk op 1 maart een mail naar 20km@p-o.belgium.be, met de onderstaande gegevens:

Naam:
Voornaam:
Federale organisatie waar je werkt:
E-mail:
Tel.:
Nummer van je FED+-kaart:
o Ik zou graag deel uitmaken van het federale team in de 20 km door Brussel en wens verdere informatie te ontvangen.

Dit is nog geen definitieve inschrijving. Fed+ bezorgt je eerst alle nuttige informatie, zodat je met kennis van zaken een beslissing kunt nemen. We kunnen al meedelen dat Fed+ je inschrijvingskosten betaalt (15 euro) en dat de lokalen van de FOD Personeel en Organisatie (Wetstraat 51) vóór en na de loopwedstrijd tot je beschikking staan.

Meer info

op de website van de 20 km door Brussel

Foto 20 km Brussel

Pagina laatst gewijzigd op 17 februari 2009.