Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni 2022 niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.

De FOD Binnenlandse Zaken ontvangt een prijs voor Telewerk

Datum: 

De FOD Binnenlandse Zaken heeft op 11 december 2008 van de Belgian Telework Assosication (BTA) de "eWorking Award 2008" ontvangen voor de publieke sector.

De BTA heeft als missie om thuiswerken te bevorderen en geïnteresseerde bedrijven hierin te ondersteunen. Ze werkt nauw samen met professoren van verschillende universiteiten en met HR/RH Tribune (een vaktijdschrift voor HRM).

Het project van de FOD Binnenlandse Zaken werd positief beoordeeld omwille van de goede organisatie en communicatie. Bovendien past het in een gelijke kansenbeleid, hetgeen door BTA gepromoot wordt. De jury had bovendien veel lof voor de in mei afgenomen enquête van de telewerkers en het gevolg dat eraan gegeven is.

De toekenning van de award is een beloning voor de energie die de laatste jaren door de FOD Binnenlandse Zaken in het dossier is geïnvesteerd.

Meer info

Bij Sarah Blancke (Sarah.blancke@ibz.fgov.be)

Pagina laatst gewijzigd op 23 december 2008.