Skip to main content

 

Opgelet: Fedweb wordt gearchiveerd op 25 juni 2024

Deze website gaat binnenkort offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be. Heb je vragen over de inhoud van de website, aarzel dan niet om het volgende contactformulier te gebruiken: https://bosa.belgium.be/nl/form/contact-us.

Federaal plan inzake duurzame ontwikkeling 2009-2012

Datum: 

"Laat ons de toekomst omarmen " is het voorontwerp van federaal plan inzake duurzame ontwikkeling 2009-2012 dat zopas gepubliceerd werd door de POD Duurzame Ontwikkeling.

Deze tekst omvat 23 acties die toegespitst zijn op thema's zoals mobiliteit, klimaat, volksgezondheid en moet ons op weg helpen naar een meer duurzame samenleving. Hij werd opgesteld door een werkgroep samengesteld uit federale ambtenaren.

De POD Duurzame Ontwikkeling start vanaf 1 mei met een grootschalige bevraging over dit plan en vraagt u om opmerkingen en suggesties over de voorgestelde acties te geven.

De Interdepartementale Commissie Duurzame Ontwikkeling (ICDO) zal de reacties analyseren, er rekening mee houden voor de verbetering van het plan en in september een ontwerp van plan aan de regering voorstellen.

Hoe neem je deel?

  • Lees de tekst op www.plan2009.be
  • Registreer je op deze site en geef er je opmerkingen.

Wanneer?

van 1 mei tot 30 juni 2008.

Pagina laatst gewijzigd op 02 mei 2008.