Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni van dit jaar niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.
 

Nieuw rapport over aantal VTE’s in oude en nieuwe loopbaan

Datum: 

In 2020 waren er binnen de federale overheid nog altijd iets meer betaalde VTE’s in de oude administratieve loopbaan actief dan in de nieuwe. Dat blijkt uit een rapport dat de FOD BOSA publiceerde over de evolutie onder federale ambtenaren voor de periode 2018-2020.

Naast de totaalcijfers bundelt het rapport nog een aantal andere cijfers die interessante bewegingen onder het federaal overheidspersoneel blootleggen, geïllustreerd met tabellen en grafieken. De focus van het rapport beperkt zich tot de oude en de nieuwe loopbaan, omdat ze ongeveer drie vierde van alle betaalde VTE’s omvatten.

Omdat de gegevens verzameld zijn via de SEPP-methodologie, worden in dit rapport enkel de klassieke enveloppen bestudeerd. Naast de FOD’s en POD’s gaat het om het Bijzondere Korps, waaronder de Raad van State, de Inspectie van Financiën en de Juridische Orde vallen.

Download hier het volledige rapport

Pagina laatst gewijzigd op 25 mei 2022.