Skip to main content

 

Opgelet: Fedweb wordt gearchiveerd op 25 juni 2024

Deze website gaat binnenkort offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be. Heb je vragen over de inhoud van de website, aarzel dan niet om het volgende contactformulier te gebruiken: https://bosa.belgium.be/nl/form/contact-us.

Vrouwen met ambitie? Schrijf je nu in voor Top Skills!

Datum: 

Top Skills Logo Ben je een vrouw met ambitie én managementtalent? Of ken je vrouwen die talentvolle managers zouden zijn? Vanaf nu kan je inschrijven voor de online infosessie van Top Skills!

Top Skills is een jaarlijkse actie van FOD Beleid en Ondersteuning (BOSA) om meer talentvolle vrouwen te stimuleren om te solliciteren voor topmanagementfuncties.

Dit jaar zullen de volgende thema’s aan bod komen: de selectieprocedure van een topselectie en (zelf)ontwikkeling/coaching. 

Tijdens de infosessie ga je ook naar inspirerende getuigenissen van mandaathouders kunnen luisteren, en vervolgens je vragen stellen tijdens een Q&A met het publiek.

Wanneer?

  • De infosessie in het Frans gaat online door op 22 september van 10u tot 12u.
  • De infosessie in het Nederlands gaat online door op 30 september van 14u tot 16u.

Op het programma

  • Deel 1: Selectieprocedure van een topselectie en (zelf)ontwikkeling/coaching
  • Deel 2: Getuigenissen van vrouwen met een mandaatfunctie en Q&A met het publiek

Hoe inschrijven?

Om een vlotte en aangename online sessie te garanderen is het aantal plaatsen beperkt. Snel inschrijven is dus de boodschap!

 Inschrijven kan via dit online formulier tot uiterlijk 14 september, 23u59.

Eens ingeschreven ontvang je een link om het evenement te kunnen volgen.  

Na de infosessie sturen we je een tevredenheidsenquête. Door in te schrijven geef je de toestemming aan FOD BOSA om je deze enquête op te sturen.

Pagina laatst gewijzigd op 17 augustus 2021.