Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni van dit jaar niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.
 

In Vivo lanceert de trajectencyclus 2021-2022

Datum: 

Personnes en train de méditerIn Vivo wil leidinggevenden, begeleiders en medewerkers van organisaties helpen bij het verder ontwikkelen van een bewuste menswaardige cultuur. De trajecten onderscheiden zich door de nadruk te leggen op mindfulness (bewuste open milde aandacht voor het huidige moment), ervaringsleren in groep en lichaamsbeweging in de natuur, hetgeen momenteel actueler is dan ooit.

Je kan nu inschrijven voor de trajecten van de In Vivo cyclus 2021-2022.

Geïnteresseerd?

Praktisch

Waar mogelijk blijven de trajecten 'Mindful Begeleiden' en 'Mindful Leiden' residentiële trajecten. Ze lopen vanaf nu over respectievelijk 16 en 13 dagen, gespreid over ongeveer 4 maanden.
 
De andere trajecten: 'Mindfulness-basis', 'Mindful Peercoaching', 'Mindful bemiddeling' en 'Mindful op weg naar je pensioen' worden online gepland en zullen face-to-face plaatsvinden, als de hygiënische omstandigheden het toelaten. De locatie wordt samen gekozen en tijdig meegedeeld.
 
De uitnodigingen voor de gekozen trajecten worden eind augustus 2021 verzonden.

Meer info

Contact

Pagina laatst gewijzigd op 08 juni 2021.