Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni 2022 niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.

Opleidings- en coachingaanbod rond hybride werken

Datum: 

Hybride werken

Soms van thuis uit, soms op het werk: na meer dan een jaar telewerken evolueren we stilaan naar het hybride werken. FOD BOSA werkte rond dit thema een opleidings- en coachingaanbod uit.

Vergaderen met collega’s die in de zaal zitten en collega’s die van thuis uit volgen, teams die doorheen het coronajaar minder goed zijn gaan samenwerken, als leidinggevende moeilijk vat krijgen op collega’s die zich in hun thuisschulp weggestoken hebben, online vergaderingen die elkaar in sneltempo opvolgen: het hybride werken brengt een hoop nieuwe uitdagingen met zich mee.

Daarom maakte de FOD BOSA een selectie van bestaande en nieuwe opleidingen en coachingtrajecten die medewerkers helpen om met de uitdagingen van het hybride werken om te gaan.

Medewerkers kunnen hun digitale skills aanscherpen, werken aan hun mentale veerkracht of een individuele coaching of loopbaanbegeleiding volgen. Ook voor leidinggevenden zijn er specifieke opleidingen rond deze thema’s. 

Meer info

Pagina laatst gewijzigd op 14 september 2021.