Skip to main content

 

Opgelet: Fedweb wordt gearchiveerd op 25 juni 2024

Deze website gaat binnenkort offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be. Heb je vragen over de inhoud van de website, aarzel dan niet om het volgende contactformulier te gebruiken: https://bosa.belgium.be/nl/form/contact-us.

Nieuwe logo .beproud!

Datum: 

Het .beproud!-netwerk stelt je met veel trots zijn nieuwe logo voor

Om aan de noodzakelijke grafische normen te voldoen, moest het .beproud!-netwerk zijn logo aanpassen. In november 2020 lanceerde het netwerk daarom een oproep bij de grafische vormgevers van de federale overheidsdiensten. Die oproep was een succes: ze ontvingen verschillende voorstellen. Ze danken alle mensen die de tijd namen om een nieuw logo te ontwerpen.

Winnaar!

De leden van het netwerk bogen zich over de inzendingen en kozen hun favoriete, nieuwe logo. Het winnende logo is dat van Arnoud van der Donckt (FOD BOSA). Dikke proficiat en bedankt voor je werk!

Kleuren

Voor de kleuren baseerde Arnoud zich op de geschiedenis en de bekendste 6-kleurencombinatie. Deze kleuren symboliseren positiviteit en de diversiteit binnen de LGBTQIA+-gemeenschap.

Gebruik

Dit logo wordt voortaan gebruikt in de verschillende communicatiekanalen (handtekeningen, sociale netwerken, evenementen, enz.).

Meer info

Pagina laatst gewijzigd op 02 april 2021.