Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni van dit jaar niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.
 

LGBTQIA+: afspraak op 17 mei

Datum: 

Mei is de maand van de trots en de viering van verschillende seksuele geaardheden en genderidentiteiten. Deze maand heeft verschillende doelstellingen: de zichtbaarheid van LGBTI-mensen en hun strijd vergroten, mensen die zich niet betrokken voelen, bewuster maken van LGBTI-oorzaken en de strijd aanbinden tegen LBGTI-fobieën die nog steeds grotendeels bestaan. 

Voor deze gelegenheid willen twee politici een online-boodschap sturen naar alle overheidspersoneelsleden. In deze boodschap gaan ze in op de politieke projecten die gepland zijn om discriminatie te bestrijden en om ‘een veilige haven te bieden waar je gewoon jezelf kan zijn en anderen kan ontmoeten’. 

Afspraak dus op 17 mei om de identiteit en de boodschap van deze twee politici te ontdekken!

Naast deze 2 toespraken hoor je getuigenissen aangeboden door 4 LGBTI+ organisaties: de vereniging van het LGBTQIA+-personeel van Defensie (Beldefrac), de Federale en lokale Politie (Rainbow Cops), de Belgische Spoorwegen (Trainbow) en van de federale overheid en .beproud! Dit evenement is voor alle personeelsleden van de federale overheid en wordt online georganiseerd.  

 

Stay tuned! Op 17 mei 2021 vind je de ’speeches en de getuigenissen op Fedweb.

 

  

 

Pagina laatst gewijzigd op 08 juni 2021.