Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni 2022 niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.

Federaal Plan voor Duurzame Ontwikkeling: geef je opmerkingen door

Datum: 

Het voorontwerp van het derde Federaal Plan voor Duurzame Ontwikkeling ligt op tafel. De tekst is een eerste voorstel van duurzame acties en maatregelen. Tot 8 juni 2021 kan je jouw opmerkingen en suggesties doorgeven.

Het derde Federaal Plan voor Duurzame Ontwikkeling bekijkt duurzame ontwikkeling met een ruime bril. Het plan zet in op een sterker sociaal en economisch beleid en een gezonder milieu en heeft daarbij extra aandacht voor thema’s zoals armoede, gender, discriminatie, ongelijkheid en betere toegang tot rechten vóór iedereen.

Ontdek alle details op de site van het Federaal Instituut voor Duurzame Ontwikkeling.

Inspraak

Voor het definitieve plan naar de regering gaat, krijg ook jij de kans om je opmerkingen en suggesties door te geven. Zijn er acties die volgens jou ambitieuzer kunnen? Hebben de experten iets over het hoofd gezien?

Vul het feedbackformulier in en stuur het terug tegen 8 juni 2021:

  • per e-mail naar cidd-icdo@ifdd.fed.be
  • per post naar het adres: ICDO-secretariaat c/o Federaal Instituut voor Duurzame Ontwikkeling, Hertogsstraat 4, 1000 Brussel.

Je feedback wordt anoniem verwerkt. Tegen oktober 2021 mag je het resultaat op de website van het Federaal Instituut voor Duurzame Ontwikkeling verwachten.   

Pagina laatst gewijzigd op 22 april 2021.