Skip to main content

 

Opgelet: Fedweb wordt gearchiveerd op 25 juni 2024

Deze website gaat binnenkort offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be. Heb je vragen over de inhoud van de website, aarzel dan niet om het volgende contactformulier te gebruiken: https://bosa.belgium.be/nl/form/contact-us.

AI bij de overheid: hoe sta jij ertegenover?

Datum: 

Vrouw raakt vinger van robotarm aanOp initiatief van de FOD Beleid en Ondersteuning en AI4Belgium loopt momenteel een enquête die peilt naar het gebruik van artificiële intelligentie (AI) bij de overheid. Alle medewerkers binnen de federale overheid kunnen eraan deelnemen. Laat dus van je horen! 

Steeds vaker zullen we met artificiële intelligentie (AI) te maken krijgen, ook in onze jobs binnen de federale overheid. Het kan dan ook een grote hulp zijn bij het werk dat we verrichten. Misschien gebruik je nu al AI? Of is er iets dat jou tegenhoudt? Laat het ons weten via een korte enquête

De FOD Beleid en Ondersteuning wil samen met AI4Belgium via deze enquête het gebruik van AI binnen de verschillende overheden in België in kaart brengen. Zo willen ze graag een beeld krijgen waar en hoe artificiële intelligentie momenteel al wordt ingezet of wat de redenen zijn om dat (nog) niet te doen. 

Op basis van de resultaten willen de initiatiefnemers beleidsaanbevelingen formuleren. De belangrijkste conclusies zullen in juni ook tijdens een AI4GOV-event voorgesteld worden. 

Vul jij mee de enquête in? Het kost je hoogstens 15 minuten. Bedankt alvast! 

Vul hier de enquête in!

Pagina laatst gewijzigd op 07 mei 2021.