Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni 2022 niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.

Special Federal Forces: help jij de HVW tijdelijk uit de nood?

Datum: 

De Hulpkas voor Werkloosheidsuitkeringen (HVW) is dringend op zoek naar 25 administratieve assistenten en doet beroep op de Special Federal Forces.​

Wil je de HVW tijdelijk ondersteunen en de vele aanvragen voor tijdelijke werkloosheid helpen behandelen? Spreek je verantwoordelijke aan en stel je kandidaat! 

​Context

Door de crisis van het coronavirus heeft de regering een aantal uitzonderingsmaatregelen getroffen, onder meer in verband met tijdelijke werkloosheid. Dat betekent zeer veel extra werk, dat bovenop het gewone werk van de HVW komt. 

De HVW heeft daarom een aanzienlijke tijdelijke versterking nodig ter ondersteuning van haar basisactiviteit en doet een beroep op de solidariteit van de collega's federale ambtenaren (contractueel/statutair).

Wat zijn je taken?  

  • post openen en triëren 
  • poststukken scannen en registreren 
  • als contactpunt optreden voor telewerkers voor het verwerken van briefwisseling 
  • documenten klasseren ter indiening bij de RVA.

Dankzij de taken die jij uitvoert kunnen de dossierbeheerders de dossiers van de werklozen en andere sociaal verzekerden samenstellen. Ze worden ter plaatse uitgevoerd in een van de  29 uitbetalingsbureaus. De HVW, Hulpkas voor Werkloosheidsuitkeringen, is een openbare instelling van sociale zekerheid die werkloosheidsuitkeringen en aanverwante uitkeringen (jeugdvakantie, activering, ...) betaalt. 

Meer weten over ​de Special Federal Forces? 

Je wil de HVW graag helpen via Special Federal Forces maar je hebt nog een aantal vragen? Bekijk dan zeker deze info: 

Bereid om een handje te helpen?

Je kan solliciteren tot en met woensdag 2 december. ​

Pas op, je moet een federaal ambtenaar zijn (statutair of contractueel met een contract van onbepaalde duur) om in aanmerking te komen. 

  1. Spreek je ver​​antwoordelijke aan. 
  2. Stuur daarna een e-mail met cv en een korte motivatie naar hrm-sff-nl@HVW-CAPAC.fgov.be. Vermeld je telefoonnummer. Voeg ook de toestemming van je leidinggevende en HR-dienst toe. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Pagina laatst gewijzigd op 25 november 2020.