Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni 2022 niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.

De FOD BOSA zoekt tijdelijke versterking: kom helpen als testbegeleider (m/v/x)!

Datum: 

Zoals jullie weten zijn de taal- en selectietesten tijdelijk uitgesteld door de maatregelen van het Coronavirus. De FOD BOSA bereidt zich voor op de herneming van de testen en doet daarom beroep op de solidariteit van de federale ambtenaren.

Op korte termijn gaat de FOD BOSA dus op zoek via de Special Federal Forces en op lange termijn via Talent Exchange.

Aan de slag als testbegeleider

Concreet:

  • begeleid je de mensen die naar Selor komen om pc-testen af te leggen in het kader van een selectie
  • verwelkom je deze kandidaten en geef je hen vooraf informatie
  • ben je tijdens de test het aanspreekpunt als ze vragen hebben of problemen signaleren.

Help de FOD BOSA voor een korte periode via de Special Federal Forces

In de praktijk ben je minstens ½ dag per week aanwezig voor een periode van 6 maanden (hernieuwbaar) zodra de activiteiten hervatten na de coronamaatregelen.

Via deze link vind je alle info over de rol van testbegeleider via de Special Federal Forces. Je vindt er ook terug hoe je kan solliciteren.

Help de FOD BOSA voor een langere periode via Talent Exchange

Je werkt bij het DG Rekrutering & Ontwikkeling voor een missie van 12 maanden, volgens je beschikbaarheid (tussen 1/5de en voltijds). Je taken zijn afhankelijk van je werkregime. Naast de hoger vermelde taken, help je bij administratieve taken (je antwoordt op vragen over de selectie of controleert documenten volgens de geldende regelgeving).

Via deze link vind je alle info over de rol van testbegeleider via Talent Exchange. Je vindt er ook terug hoe je kan solliciteren.

Pagina laatst gewijzigd op 07 april 2020.