Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni 2022 niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.

'Je goed voelen op het werk': aanbod van de FOD Beleid en Ondersteuning

Datum: 

De FOD Beleid en Ondersteuning (BOSA) heeft het aanbod rond het thema 'Je goed voelen op het werk' samengebracht in één enkele pagina op de site van het OFO. Zo heb je een overzicht van het volledige aanbod. Om er gemakkelijk je weg in te vinden, is de pagina opgedeeld in 10 thema’s en 5 groepen van personen of rollen.

'Je goed voelen op het werk': waarover gaat het?

'Je goed voelen op het werk' heeft niet enkel te maken met infrastructuur of ergonomie. Het gaat ook over het gevoel dat je hebt bij je werk en je collega's, over evenwicht tussen werk en privéleven, over carrièremogelijkheden, ...

Het aanbod over 'Je goed voelen op het werk' was op de site van het OFO verspreid over verschillende thema’s. Voortaan vind je alle leeroplossingen en begeleidingen die te maken hebben met levenskwaliteit op het werk op de pagina 'Je goed voelen op het werk'.

Loopbaanontwikkeling

Iedere maand wordt een ander thema van levenskwaliteit op het werk in de kijker gezet. Deze maand is dat loopbaanontwikkeling.

Meer info

Contact

Pagina laatst gewijzigd op 19 juni 2019.