Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni 2022 niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.

Talent on the move: wil je je loopbaan een boost geven? Ga ervoor!

Datum: 

Bij de federale overheid werken zo'n 68.000 werknemers in een vijftigtal organisaties. Een ware kweekvijver voor talenten dus die geknipt zijn voor een brede waaier aan jobs. Het Loopbaancentrum van de FOD Beleid en Ondersteuning werkt al enkele maanden samen met een multidisciplinair team en verschillende pilootorganisaties aan Talent on the move.

Doel van dit project? Federale organisaties ondersteunen in het opzetten van een modern en flexibel HR-beleid dat elke ambtenaar kansen biedt om zijn federale loopbaan te verrijken.

Het is immers toch volstrekt normaal dat je op een bepaald moment in je loopbaan nieuwe horizonten wil opzoeken, niet?

Isabelle Mathy, P&O-directeur bij het FAVV, legt ons uit hoe belangrijk het is om eigen talent binnen de federale overheid aan te moedigen:

Je loopbaan een boost geven: de keuze van Andrée, Evelien, Christine, Dirk, Frédéric, Hajar, Hilde en Karine

Op een bepaald moment in je loopbaan begin je je misschien vragen te stellen over je professionele toekomst: doe je je job (nog) graag? Is het tijd om een nieuwe weg in te slaan? Wat zijn je mogelijkheden op dat vlak?

De organisaties moeten ook in staat zijn om de behoeften op het vlak van verandering op te vangen en ernaar te luisteren en hun medewerkers aan te moedigen om de keuzes te maken die het best zijn voor hen.

We spraken met Andrée, Christine, Dirk, Evelien, Frédéric, Hajar, Hilde en Karine en vertellen je hun verhaal aan de hand van enkele filmpjes. Wie weet krijg jij ook zin om je loopbaan een nieuwe wending te geven?

Wil jij ook je loopbaanervaring bij de federale overheid met ons delen? Contacteer ons dan via communication@bosa.fgov.be.

Pagina laatst gewijzigd op 04 juli 2018.