Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni 2022 niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.

Staking: afspraken

Datum: 

Voor dinsdag 27 februari 2018 is een gedeeltelijke algemene staking aangekondigd. Dit kan gevolgen hebben voor het openbaar vervoer. Voor federale personeelsleden geldt een reeks afspraken bij een aangekondigde staking. Deze afspraken behandelen onder andere de mogelijkheden voor telewerk en satellietwerk (als je organisatie deel uitmaakt van het interfederale netwerk van satellietkantoren).

Ter herinnering, bij satellietwerk werk je op een andere werkplek dan gebruikelijk. Het kan gaan om een werkplek van je eigen organisatie of van een andere organisatie, maar dan vaak in een andere stad of gemeente. In bepaalde kantoren kan je een vergaderzaal reserveren. Handig als je een vergadering gepland hebt die je niet kan uitstellen.

Een volledige dienstvrijstelling is in deze situatie niet te verantwoorden. De actie werd ruim op voorhand aangekondigd, iedereen heeft de mogelijkheid om een oplossing te zoeken.

Voor meer info over de concrete afspraken binnen je eigen organisatie kan je best contact opnemen met de HR-verantwoordelijke van je eigen personeelsdienst.

Bij Selor gaan de selecties door. De meeste opleidingen bij het OFO gaan gewoon door. Het OFO verwittigt alle deelnemers van geannuleerde opleidingen persoonlijk, per mail of telefonisch. Ze krijgen dan binnenkort een mail met een nieuwe opleidingsdatum.

Meer info

Pagina laatst gewijzigd op 26 februari 2018.