Skip to main content

Treinstaking: afspraken

Datum: 

Voor dinsdag 19 december 2017 is een treinstaking aangekondigd. Voor de federale personeelsleden geldt dan een reeks afspraken bij een aangekondigde staking. Deze afspraken behandelen onder andere de mogelijkheden voor telewerk en satellietwerk.

Ter herinnering, bij satellietwerk werk je op een andere werkplek dan gebruikelijk. Het kan gaan om een werkplek van je eigen organisatie of van een andere organisatie, maar dan vaak in een andere stad of gemeente. In tegenstelling tot telewerk werk je niet thuis. Boek tijdig je werkplek in een van de vele satellietkantoren!

Een volledige dienstvrijstelling is in deze situatie niet te verantwoorden. De acties werden immers ruim op voorhand aangekondigd en iedereen heeft de mogelijkheid om een oplossing te zoeken.

Voor meer info over de concrete afspraken binnen je eigen organisatie kan je best contact opnemen met de HR-verantwoordelijke van je eigen personeelsdienst.

Bij Selor vinden er die dag geen selecties plaats. Omdat het niet om een algemene staking gaat, gaan de meeste opleidingen bij het OFO gewoon door. Het OFO verwittigt alle deelnemers van de geannuleerde opleidingen persoonlijk, per mail of telefonisch. Ze krijgen binnenkort een mail met een nieuwe opleidingsdatum.

Meer info

Pagina laatst gewijzigd op 18 april 2018.