Skip to main content

Talent Exchange, een nieuw jaar, nieuwe uitdagingen!

Datum: 

 

Sinds de start van Talent Exchange stelden meer dan 15 medewerkers hun talenten ten dienste van een andere instelling die lid is van Talent Exchange. Om dit soort uitwisselingen te blijven aanmoedigen, wordt het Talent Exchange-netwerk uitgebreid met een deel van het FAGG (ICT-personeel) en de FOD’s P&O en B&B.

 

De voorbije maanden heeft het netwerk een nieuwe start genomen en nieuwe uitdagingen vastgelegd voor 2016:

  1. De eerste uitdaging bestaat erin om het aantal medewerkers die naar een van de deelnemende organisaties vertrekken om er een bepaalde opdracht te vervullen, te verhogen. De bedoeling hiervan is de competenties of de praktische kennis van de talenten te ontwikkelen of projecten te realiseren in een andere werkomgeving. De medewerkers zullen naar hun eigen organisatie terugkeren met een nieuwe visie, een andere kijk op werkmethodes en ook met vernieuwde energie en nieuwe competenties.
  2. De tweede uitdaging bestaat erin om bij de organisaties die aan Talent Exchange deelnemen de geest van samenwerking te versterken. Heel concreet zal elke deelnemende organisatie de vraag krijgen om op een bepaald moment in te staan voor de coördinatie van het netwerk Talent Exchange. Vanuit die optiek coördineert de FOD Mobiliteit en Vervoer sinds 1 januari 2016 het netwerk. 

 

Meer info

 

Pagina laatst gewijzigd op 28 januari 2016.