Skip to main content

Overheidsorganisatie van het Jaar® 2017

Datum: 

EY, BNP Paribas Fortis en De Tijd/L’Echo organiseren voor het vierde jaar op rij de verkiezing van ‘Overheidsorganisatie van het Jaar®’.

Met deze awards willen de initiatiefnemers de ondersteunende kracht van overheidsorganisaties onder de aandacht brengen. Tegelijkertijd is het een aanmoediging voor alle overheidsorganisaties die zich dagelijks inzetten voor een klantgerichte dienstverlening.

Selectie

Het inschrijvingsformulier bevat een zelfevaluatie die focust op 6 criteria: strategie, klantgerichtheid, efficiëntie, effectiviteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Een academische raad van professoren van verschillende universiteiten kiest uit alle kandidaturen de finalisten in elke categorie. Daarna gaan de EY-experten langs bij alle finalisten voor een interview. Een jury, samengesteld uit ‘captains of industry’, kiest uiteindelijk de winnaar in elke categorie.
 

Inschrijven

Organisaties die willen deelnemen kunnen hun kandidatuur indienen tot 28 oktober 2016. Download het inschrijvingsformulier op de website van EY.
   

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking vindt plaats op dinsdag 14 maart 2017 in het Square Brussels Meeting Centre om 17 uur.
 

Meer info en contact

Pagina laatst gewijzigd op 09 augustus 2017.