Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni 2022 niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.

INFOCENTER: het DNA van de federale overheid

Datum: 

Infocenter - het vroegere Pdata - is DE nieuwe federale interface die de statistische gegevens verzamelt van de federale overheid als werkgever. En dit van de laatste 8 jaar.

In één oogopslag zie je dat er 70. 742 federale ambtenaren zijn, 25% telewerkers en 53,5% Nederlandstaligen. Maar je krijgt ook toegang tot een veelheid aan informatie over de kwaliteit van de federale overheid. Bovendien kun je dankzij de nieuwe interface de federale organisaties onderling vergelijken.

De nieuwe website Infocenter - Pdata is modern, gebruiksvriendelijk, toegankelijk voor alle mobiele apparaten, en biedt een interactieve versie aan van de Duurzame sociale balans van de federale overheid. In enkele kliks genereer je talloze grafieken op maat en heb je tal van functionaliteiten. Gebaseerd op de principes van open data en ‘only once’, is het mogelijk om de zoekresultaten te exporteren naar verschillende formaten en zelfs – voor de ontwikkelaars – de data te integreren in andere sites.

 

Meer info

Pagina laatst gewijzigd op 18 oktober 2016.