Skip to main content

COMM Collection 12 - Het communicatieplan van een project opstellen: nieuwe versie

Datum: 

Communicatie is een kritieke succesfactor in een project. Maar communiceren schud je niet zomaar uit je mouw. Om je bij de uitwerking te helpen, publiceert de FOD P&O een nieuwe versie van de COMM Collectie 12: Het communicatieplan van een project opstellen.

De brochure is het resultaat van de samenwerking van verschillende federale communicatoren en projectverantwoordelijken. Ze werd ook nagelezen door 2 academici.

In deze praktische gids vind je een methode in 7 stappen om een communicatieplan uit te werken. Het is een leidraad om na te denken over de communicatie van een project en een coherent plan te ontwikkelen dat is afgestemd op de verschillende fasen van dat project. Je vindt er ook advies, voorbeelden en praktische tools om je te inspireren en te helpen het plan uit te werken.

Deze COMM Collection richt zich tot iedereen die betrokken is bij een project (projectleider, projectcoördinator,…) en er over communiceren. De gids is ook bedoeld voor communicatoren die collega’s ondersteunen bij de communicatie over hun projecten.

Meer info

Pagina laatst gewijzigd op 10 juni 2016.