Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni 2022 niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.

COMM Collection 29: communicatie bij verandering

Datum: 

Organisaties zijn, onder invloed van interne en externe factoren, continu in verandering. Het uiteindelijke doel van organisatieveranderingen is om de werking en de prestaties van de organisatie te verbeteren of duurzaam te maken. Het invoeren van veranderingen in een organisatie is meestal niet zo eenvoudig: de meeste mensen willen best veranderen, maar ze willen niet veranderd worden.

Deze COMM Collection van de FOD P&O  is een hulpmiddel voor federale medewerkers, zoals communicatieverantwoordelijken, change managers of projectleiders, bij het opstellen van een verander- en communicatiestrategie.

'COMM Collection 29: communicatie bij verandering' toont aan de hand van praktische tools, concrete voorbeelden en handige tips hoe je de communicatie tijdens een verandertraject kan aanpakken zodat de betrokkenheid bij de doelgroepen vergroot en de weerstand vermindert.
 

Meer info:

Pagina laatst gewijzigd op 13 november 2015.